Teams/Zoom sessie met productpresentatie kost maar een half uur van je tijd Plan online afspraak

Lumadesq 

Al jaren biedt Lumadesq oplossingen voor vraagstukken op het gebied van zonwering voor professioneel gebruik. Speciaal gehamerde en geplisseerde folie zorgt voor uitstekende zonreflectie, maar reguleert ook het binnenkomende licht. Zo heeft elke locatie unieke toepassingen en speciale eigenschappen. Met ruim 20 jaar ervaring is Lumadesq specialist op het gebied van folie in de vorm van daglichtfilter systemen en folie die rechtstreeks op het raam geplakt wordt. Lumadesq vindt de juiste oplossing! 

Lumadesq heeft een netwerk van trouwe leveranciers en natuurlijk tevreden klanten in de Benelux en Duitsland. Daarnaast werkt zij samen met projectontwikkelaars en o.a. volgende dealers: 

Ahlers - Coevorden

Ambiance van der Molen – Deventer

BGS Projectinrichting – Roosendaal

Colors@Home Abbring - Oostzaan

Dirks Interieur Projecten – Sittard

Servall – Landsmeer

TMC Project – Goes

Wout Monseurs – Breda

 

 

VCA gecertificeerd  

Een VCA certificering is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Het staat voor deskundigheid en garandeert betrouwbare opdrachtnemers.

Het VCA-certificaat laat zien dat Lumadesq veilig en gezond werken belangrijk vindt. Vlak voor de zomervakantie heeft een hercertificeringsonderzoek plaats gevonden. Op 9 augustus 2022 is het certificaat uitgegeven dat geldig is tot 18 juli 2025. Lumadesq is er trots op dat zij opnieuw voldoet aan de eisen gesteld in VCA 2017/6.0.

 

Naar VCA Certificaat