Dummy's, frames en samples in elk gewenste RAL-kleur mogelijk Gratis aanvragen
Categorie I

Is werkplekzonwering bedoeld voor de binnen- of voor de buitenzijde van het glas?

Werkplekzonwering is speciaal bedoeld voor de binnenzijde van het glas. De zonwering heeft hetzelfde effect op het binnenklimaat als de zogeheten screens aan de buitenzijde. Door de montage aan de binnenzijde is er geen onderhoud nodig en ondervindt het systeem geen schade door bijvoorbeeld weersinvloeden als storm en regen.

Kan de zonwering ook elektrisch bedienbaar gemaakt worden?

Inderdaad kan de zonwering elektrisch bediend gemaakt worden. In de systemen wordt dan een buismotor geplaatst, aangestuurd door een elektrisch systeem. Deze kan zelf op afstand bestuurd worden. Werkplekzonwering wordt ook elektrisch bedienbaar uitgevoerd. Daarvoor wordt de zonwering voorzien van een somfy-buismotor. De systemen worden vervolgens van stroom voorzien door een elektrische installatie. Elektrisch bedienbare zonwering is bestuurbaar via een afstandsbediening, een schakelaar of anderszins (telefoon, tijdklok en dergelijke).

Als de zonwering aan de binnenkant zit, dan is de warmte toch al binnen?

Het licht van de zon is op zichzelf temperatuurloos. Zonlicht wordt pas warm wanneer het geabsorbeerd wordt door het oppervlak waar het licht op valt. Werkplekzonwering is voorzien van duizenden kleine prisma’s die het licht weerkaatsen in plaats van absorberen. Hierdoor vindt er geen absorptie en dus geen opwarming van de binnenruimte plaats. Kortom: Lumadesq Werkplekzonwering maakt slim gebruik van natuurkundige principes.

Wat houdt "schroefloze montage" in?

Schroefloze montage betekent dat wij de rolgordijnen op de kozijnen kunnen verlijmen zonder te schroeven of te boren. Dit geldt voor kunststof en aluminium kozijnen. Op houten kozijn kunnen we de systemen niet schroefloos monteren en gebruiken we enkele schroeven.

De verlijmde systemen kunnen desgewenst eenvoudig en zonder beschadiging van de kozijnen worden losgehaald. Dit kan nodig zijn als u een ruit wilt vervangen of voor een schilderbeurt. Ook komt het wel voor dat een gebruiker de zonwering meeneemt naar een nieuw pand. Vooral in huurpanden en nieuw opgeleverde kantoren kan de schroefloze montage een voordelige optie zijn.

Wat is de garantietermijn op de werkplekzonwering?

De fabrieksgarantie op de zonwering bedraagt 5 jaar. Mocht zich binnen deze termijn toch een productiefout openbaren dan wordt deze kosteloos hersteld.

Hoe kan de zonwering schoongemaakt worden?

Werkplekzonwering is in principe volledig onderhoudsvrij. Wilt u toch een vlekje wegwerken? Dan kan de werkplekzonwering eenvoudig worden schoongemaakt door deze af te nemen met lauwwarm water of met een schoonmaakmiddel.

Kan de zonwering ook bedrukt worden met logo's en dergelijke

Het is mogelijk om werkplekzonwering te bedrukken met een logo of een tekst. Vraagt u naar de mogelijkheden en de kosten. Bel Lumadesq op telefoonnummer 030-7115680.

Is er ook een onderhoudscontract voor werkplekzonwering?

Werkplekzonwering is volledig onderhoudsvrij. U hoeft de zonwering dus niet schoon te maken. Ook periodieke controles en onderhoud zijn niet nodig. Er bestaat dan ook geen onderhoudscontract voor onze zonwering. Werkplekzonwering kan bij normaal gebruik niet of nauwelijks kapot gaan. Mocht een systeem desondanks tóch beschadigd raken dan zijn alle onderdelen eenvoudig na te leveren. In voorkomende gevallen komen we een systeem ter plaatse repareren. De praktijk wijst uit dat dit slechts bij grote uitzondering nodig is.

Kan ik cassettes in alle kleuren krijgen?

Ja in alle ral kleuren.

Wat zijn geanodiseerde frames?

Kan ik een miniatuur voorbeeld van een frame met folie laten maken om te laten zien aan mijn opdrachtgever?

Jazeker kan dat, dat noemen wij een zogenaamde dummy voorbeeld of proefopstelling. Het kan zowel met txtiel folie ne geannodiseerde frames. En geeft een heel goede indruk hoe het er op locatie uitgaat zien. Ook kettingen en geleiders kunnen zo goed zichtbar worden. En de kleuren combinaties.