Teams/Zoom sessie met productpresentatie kost maar een half uur van je tijd Plan online afspraak

De juiste zorg

In de zomer komt veel warmte en licht door de ramen naar binnen en loopt de temperatuur aardig op. Lumadesq zorgt ervoor dat het binnenklimaat aangenaam blijft en de zon niet te fel naar binnen schijnt. Cliënten kunnen in ruimtes met Lumadesq zonwering toch naar buiten kijken zonder last te hebben van de zon.

Ramen kunnen gewoon open voor een continue toevoer van verse lucht. Op deze manier is ventilatie in zorginstellingen betaalbaar!

 

Download brochure

Bekijk waar Lumadesq zonwering is toegepast 

Gezond klimaat

Zon en warmte blijven buiten, zonder dat de ruimtes te donker worden. Er is altijd voldoende daglicht.  De ramen kunnen geopend worden, voor de nodige ventilatie. Zijgeleiding voorkomt het klapperen van de zonwering als het raam open staat. Het geeft een vrij gevoel rdat je naar buiten kan kijken

Duurzame oplossing

Lumadesq zonwering is warmtewerend en transparant. De buitenkant van de zonwering weerkaatst het zonlicht waardoor de warmte niet door het gebouw wordt geabsorbeerd. In de zomer scheelt dat al gauw 8 °C op de binnentemperatuur. De zonwering van Lumadesq is duurzaam. Het product gaat lang mee en is onderhoudsvrij. In de winter blijft de warmte van de verwarming binnen, omdat de zonwering voorkomt dat de warme lucht via het raam verdwijnt. Dit levert een mooie besparing op op de energiekosten.