Dummy's, frames en samples in elk gewenste RAL-kleur mogelijk Gratis aanvragen

De fijne werkplek

Een aangename werkomgeving verhoogt de werkprestaties en de productiviteit. Te veel of juist te weinig licht werkt in een kantooromgeving contraproductief. Lumadesq creëert de beste omgeving om goed te kunnen presteren.

 

Download de brochure voor kantoren 

Bekijk waar we Lumadesq zonwering hebben toegepast 

Ideaal licht om bij te werken

Te veel licht op de werkplek heeft invloed het zicht op de beeldschermen en op ons het totale fysieke welbevinden. De Arbowetgeving adviseert voor een beeldschermwerkplek een lichthoeveelheid van 600 tot 800 lux. Zonder zonwering komt achter glas 20.000 lux aan zonlicht binnen. Lumadesq zonwering reduceert deze hoeveelheid tot 800 lux. Van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk, maar andersom wel. De zonwering kan ook geleverd worden met een verduisterend doek of een combinatie van transparant en verduisterend doek (duo light).

Per stuk bedienbaar

Lumadesq zonwering is per stuk bedienbaar, zodat elke medewerker de belichting van zijn of haar werkplek volledig zelf kan bepalen. Het daglichtsysteem werkt in de zomermaanden sterk zon- en warmtewerend. In de winter werkt het juist isolerend, doordat het om de koudeval tegen gaat.

Aansluiten bij de huisstijl van je kantoor.

De zonwering kan gemaakt worden in alle RAL-kleuren.

Bekijk waar we Lumadesq zonwering hebben toegepast