Teams/Zoom sessie met productpresentatie kost maar een half uur van je tijd Plan online afspraak

De fijne werkplek

Te veel of juist te weinig licht werkt in een kantooromgeving contraproductief. Lumadesq zonwering filtert het daglicht waardoor beeldschermreflectie verdwijnt. Door het prettige werkklimaat gaat de productiviteit omhoog.

Ramen kunnen gewoon open voor een continue toevoer van verse lucht. Op deze manier is ventilatie op kantoor betaalbaar!

 

Download brochure speciaal voor kantoren 

Bekijk waar Lumadesq zonwering is toegepast 

Ideaal licht om bij te werken

Te veel licht op de werkplek heeft invloed het zicht op de beeldschermen en op ons het totale fysieke welbevinden. De Arbowetgeving adviseert voor een beeldschermwerkplek een lichthoeveelheid van 600 tot 800 lux. Zonder zonwering komt achter glas 20.000 lux aan zonlicht binnen. Lumadesq zonwering reduceert deze hoeveelheid tot 800 lux.

Van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk, maar andersom wel. De zonwering kan geleverd worden met verduisterende folie of een combinatie van transparant en verduisterend folie(duo light).

Per stuk bedienbaar

Lumadesq zonwering is per stuk bedienbaar, zodat alle collega's de belichting van hun werkplek zelf bepalen. Het daglichtsysteem werkt in de zomermaanden sterk zon- en warmtewerend. In de winter werkt het juist isolerend, doordat het om de koudeval tegen gaat.