Teams/Zoom sessie met productpresentatie kost maar een half uur van je tijd Plan online afspraak

De moderne school

De meeste scholen werken met digiborden en laptops. Met invallend zonlicht van buiten de klas kunnen leerlingen soms niet goed zien wat er op het scherm te lezen is. Door de zon kan het bovendien warm worden in de klas waardoor de concentratie wegebt. Lumadesq rekent af met deze problemen.

De ramen kunnen geopend worden voor de nodige ventilatie. Een continue toevoer van verse lucht zorgt ervoor dat aerosolen verdwijnen en het risico op besmetting met Covid-19 verkleint. 

 

Download brochure speciaal voor scholen

Bekijk waar Lumadesq zonwering is toegepast 

 

Ramen kunnen open,
 omdat de zonwering aan de binnenkant op het raam gemonteerd is.

 

Veilig leerklimaat 

Lumadesq zonwering is warmtewerend en transparant. De buitenkant van de zonwering weerkaatst het zonlicht waardoor de warmte niet door het gebouw wordt geabsorbeerd. In de zomer scheelt dat al gauw 8 °C op de binnentemperatuur. Zon en warmte blijven buiten, zonder dat het lokaal donker wordt. Er is altijd voldoende daglicht. Je kunt gewoon naar buiten kijken en het raam kan open voor een continue toevoer van frisse lucht.

De zonwering in combinatie met toevoer van frisse lucht houdt leerlingen en studenten geconcentreerd en zorgt voor een veilig leerklimaat, ook bij jou op school.

 

Besparen op onderhoudskosten

Lumadesq zonwering heeft geen onderhoud nodig. Slijten doet de zonwering niet, waardoor deze lang mee gaat. Het systeem wordt gemonteerd aan de binnenzijde van het kozijn; slijtage als gevolg van regen, wind en vandalisme behoort hierdoor tot het verleden .

DaCapo College

Wolfert Lansink