Dummy's, frames en samples in elk gewenste RAL-kleur mogelijk Gratis aanvragen

De moderne school

De meeste scholen werken met digiborden en laptops. Maar met invallend zonlicht van buiten de klas kunnen leerlingen soms niet goed zien wat er op het scherm te lezen is. Door de zon kan het bovendien warm worden in de klas, en ebt de concentratie weg. Lumadesq rekent af met deze problemen. 

Download de brochure voor scholen

Bekijk waar we Lumadesq zonwering hebben toegepast 


Folie die weerschijn in het digibord voorkomt. 

Betere concentratie 

Een prettig klimaat en goed zicht op de schermen houdt leerlingen geconcentreerd.

Lumadesq werkplekzonwering is warmtewerend en transparant. De buitenkant van de zonwering weerkaatst het zonlicht waardoor de warmte niet door het gebouw wordt geabsorbeerd. In de zomer scheelt dat al gauw 8 °C op de binnentemperatuur. Leerlingen en studenten kunnen zich beter concentreren: zon en warmte blijven buiten, zonder dat het lokaal donker wordt. Met Lumadesq zonwering kunnen de ramen als voorheen geopend worden. Hierdoor kan gewoon worden geventileerd en is er altijd voldoende frisse lucht in het lokaal.

Zowel in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs als op hogescholen en universiteiten heeft Lumadesq een flink aantal projecten uitgevoerd.

 

Altijd goed zicht op de iPad en digibord

 

Altijd naar buiten kijken

Klassieke buitenzonwering houdt de warmte tegen, maar belemmert het zicht naar buiten. Met de zonwering van Lumadesq blijft de temperatuur in het klaslokaal aangenaam. Er is altijd voldoende daglicht om prettig te kunnen werken en… je kunt gewoon naar buiten kijken.

 

De zijgeleiding voorkomt klapperende schermen als het raam open staat.

 

Besparen op onderhoudskosten

Lumadesq zonwering heeft geen onderhoud nodig. Slijten doet de zonwering niet waardoor deze lang mee gaat. Lumadesq is een investering die veel geld bespaart op onderhoudskosten. Het systeem wordt gemonteerd aan de binnenzijde van het kozijn, waardoor slijtage als gevolg van regen, wind en vandalisme tot het verleden behoort.

 

Voor elke kleur kozijn dezelfde ral kleur zonwering behuizing verkrijgbaar.