Dummy's, frames en samples in elk gewenste RAL-kleur mogelijk Gratis aanvragen

De insprirerende architect

Als architect ontwerp je niet alleen een gebouw dat van buiten de juiste uitstraling heeft, maar ook binnen creëer je de gewenste sfeer. Binnenzonwering kan daarbij een belangrijke rol spelen, zowel door de lichtinval als door het uiterlijk.

Lumadesq Blendline zonwering biedt door een ruime keuze in kleuren en materialen veel mogelijkheden voor jouw ontwerp. Dat geeft je de vrijheid om te bepalen of de zonwering juist opvalt of opgaat in het interieur. Met Blendline maak je zonwering een integraal onderdeel van je ontwerp.

Download de brochure voor architecten

Bekijk waar we Lumadesq zonwering hebben toegepast 

 

Binnenzonwering, integraal onderdeel van uw ontwerp

Voor elk interieur

De geanodiseerde cassettes en lijsten zijn verkrijgbaar in zeven metallic kleuren. Deze passen zowel bij een industriële als bij een meer natuurlijke uitstraling. De gemoffelde omlijsting is er in alle RAL-kleuren. Door deze grote keuzevrijheid past de zonwering altijd in uw ontwerp: opvallend of juist onzichtbaar. 

De cassettes worden onopvallend (bijna onzichtbaar) gemonteerd op de kozijnen of subtiel weggewerkt in het systeemplafond.

De Blendline binnenzonwering  van Lumadesq is op maat leverbaar. De kleinste cassette is 30 mm en de grootste is 48 mm. Het scherm is honderd procent gestabiliseerd en de bediening is handmatig met een ketting (kralensnoer) of elektrisch (Domotica). Omdat het scherm via zijgeleiders strak langs het kozijn glijdt, klappert het nooit.

 

 

 

Dummie frame laten maken (circa 30 cm br.) voor een goed beeld, vraag het ons we kunnen alle kleuren vervaardigen.

 

Neutraal grijs maakt de binnenzonwering van buiten eigelijk onzichtbaar. En beinvloed het uiterlijk van het object niet.

Inbouwcassette zilverkleurig

 

Onzichtbare & schroefloze montage

Zonweringsystemen van Lumadesq worden meestal schroefloos op kunststof- en aluminiumkozijnen gemonteerd. De behuizing van het mechanische gedeelte kan onzichtbaar ingebouwd  worden in bijvoorbeeld het systeemplafond.

Alle Ralkleuren verkrijgbaar