Teams/Zoom sessie met productpresentatie kost maar een half uur van je tijd Plan online afspraak

De insprirerende architect

Als architect ontwerp je niet alleen een gebouw dat van buiten de juiste uitstraling heeft, maar ook binnen creëer je de gewenste sfeer. Binnenzonwering speelt daarbij een belangrijke rol , zowel door de lichtinval als door het uiterlijk. Met Blendline maak je zonwering een integraal onderdeel van je ontwerp.

 

Download brochure speciaal voor architecten

Bekijk waar Lumadesq zonwering is toegepast 

 

Voor elk interieur

De geanodiseerde cassettes en lijsten zijn verkrijgbaar in zeven metallic kleuren. Deze passen zowel bij een industriële als bij een meer natuurlijke uitstraling. De gemoffelde omlijsting is in alle RAL-kleuren beschikbaar. Door deze grote keuzevrijheid past de zonwering altijd in het ontwerp. De cassettes worden onopvallend (bijna onzichtbaar) gemonteerd op de kozijnen of subtiel weggewerkt in het systeemplafond.

De Blendline zonwering van Lumadesq is op maat leverbaar. De kleinste cassette is 30 mm en de grootste is 48 mm. Het scherm is honderd procent gestabiliseerd en de bediening is handmatig met een ketting (kralensnoer) of elektrisch (domotica). Het scherm glijdt via zijgeleiders strak langs het kozijn en klappert daardoor niet.  

Ramen kunnen gewoon open voor een continue toevoer van verse lucht. 

 

 

Onzichtbare & schroefloze montage

Blendline zonwering biedt door een ruime keuze in kleuren en materialen veel mogelijkheden voor elk ontwerp. Dat geeft je de vrijheid om te bepalen of de zonwering juist opvalt of opgaat in het interieur.

Zonweringsystemen van Lumadesq worden meestal schroefloos op kunststof- en aluminiumkozijnen gemonteerd. De behuizing van het mechanische gedeelte kan onzichtbaar ingebouwd  worden in bijvoorbeeld het systeemplafond.